Over mij

Er werd mij eens gevraagd wat mijn belangrijkste drijfveer in het leven is. Ik kwam op persoonlijke groei. Ik dacht dat ik niet oké was en dat ik mijzelf moest verbeteren. Later kwam ik erachter dat ik al oké ben en dat ik alleen maar mijzelf moest leren kennen en mijzelf hoefde te worden. Terug in mijn kracht.

Ik begreep dat de buitenwereld slechts een weerspiegeling was van mijn innerlijke wereld en hoe ik over mijzelf dacht. Daardoor kreeg ik ineens heel veel leraren en leermomenten in de vorm van uitdagingen die op mijn pad kwamen.

Ik zocht de leermomenten op in mijn werk met mensen. Eerst in de horeca, daarna in de verpleging en nu één op één in mijn eigen praktijk. Mijn leerschool is het leven zelf.

Het mooiste van het werken met mensen als Voeten Coach, vind ik dat er een leraar/ leerling situatie ontstaat. De leraar wordt leerling en de leerling wordt leraar. We leren van elkaar omdat we allemaal één zijn met dezelfde angsten, verlangens en behoeften.

Ik kwam erachter dat ik hoogsensitief ben. Dat ervoer ik eerst als een zwakte maar ik weet het nu in te zetten als een kracht bij het coachen als Voeten Coach.

Mijn naam is Heidi Beckker (1962) en ik ben empathisch, betrokken, discreet en gepassioneerd.

Heidi

Relevante Opleidingen

Coaching
Beroepsopleiding Lichaams en Voetreflex Therapeut
Reflexone- en Meridianentherapie Diagnostiek
Vakdiploma Pedicure