Recente reviews

 • Suzanne uit Voorburg

  Ik kom al een paar jaar bij Heidi voor pedicure en coaching: een bijzondere combinatie. Toen Heidi van Voorburg naar Voorschoten verhuisde, besloot ik dan ook klant te blijven en voortaan op en neer te rijden. Heidi kan heel goed luisteren en doorvragen en zet je met een prikkelende vraag aan het denken. Ik kan het iedereen, die behoefte heeft aan zowel fysieke als innerlijke verzorging, van harte aanbevelen!

 • Monica Meyer-Vitali

  It is faschinating how much your feet have to tell about your life experience!
  Heidi is very professional and empatic. With her intuition and knoledge she brougth me closer to my feelings, thoughts and motivations.
  and of course a real gift for your feet. Thank you dear Heidi!

   

  (Vertaald door Google) Het is fascinerend hoeveel je voeten te vertellen hebben over je levenservaring!
  Heidi is zeer professioneel en empatisch. Met haar intuïtie en knoledge bracht ze me dichter bij mijn gevoelens, gedachten en motivaties.
  en natuurlijk een echt cadeau voor je voeten. Bedankt lieve Heidi!

 • Isabella Arrigo

  What I can say? Wow...it was fantastic meet Heidi...she is super empathetic and during the treatment she helped me to relax and enjoy the moment. I went home with some information that I needed to carry on with my life and I'm still enjoy the awareness. Every day I think on her while I'm reading the book she suggested...thank you dear Heidi it has been a pleasure meet you.

   

  (Vertaald door Google) Wat ik kan zeggen Wauw ... het was fantastisch om Heidi te ontmoeten ... ze is super empathisch en tijdens de behandeling heeft ze me geholpen om te ontspannen en te genieten van het moment. Ik ging naar huis met wat informatie die ik nodig had om door te gaan met mijn leven en ik geniet nog steeds van het bewustzijn. Elke dag denk ik aan haar terwijl ik het boek lees dat ze voorstelde ... dank je lieve Heidi het was een genoegen je te ontmoeten.

 • Gerard Leeuw

  Wat een geweldige ervaring! Ik ben nog nooit zo ontspannen ergens weggereden. Ook stof tot nadenken (positief) ontvangen. De combinatie van voetenverzorging en zelfreflectie (bewust zijn / worden) vind ik een hele mooie.
  Tot de volgende keer! En bedankt voor de nuttige tips. Allemaal cadeautjes.

 • Anita (uit Voorburg)

  Bijzonder dat voeten zoveel te vertellen hebben! Heidi ontving mij hartelijk en maakte dat ik me direct op mijn gemak voelde. Zij had zelfs gedacht aan een warme kruik die ik op mijn buik kon leggen, terwijl ze bezig was met het masseren van mijn voeten. Verschillende plekken bleken gevoelig te zijn. Heidi heeft een schat aan kennis over met welk orgaan een gevoelige plek op je voet correspondeert. Door haar verhelderende toelichting en vraagstelling brengt ze je tot inzichten en verdieping in wat je eigen lichaam je te vertellen heeft. Haar manier van behandelen is rustig en afgestemd. Met haar luisterende houding nodigt Heidi je op een natuurlijke manier uit tot verwoorden wat er in je omgaat. Dat op zich is al behulpzaam om tot verdieping te komen. Het trekken van een wijsheidskaart aan het einde van de behandeling was de finishing touch. Daarmee werd voor mij alles wat er tijdens de behandeling aan de orde was gekomen verbonden aan een richting waarin voor mij een volgende (voet)stap te nemen is ;-)

 • Pauline

  Als voetencoach geeft Heidi je via de behandeling inzicht in je huidige lichamelijke situatie en door een gerichte vraagstelling dit te combineren met je emotionele gesteldheid. Dit doet zij professioneel op een rustige, prettige en liefdevolle wijze.
  Dit heeft voor mij geleid tot soms verrassende inzichten, die stof tot nadenken hebben gegeven. Ik kom zeker nog eens terug!

 • Inge Colpa

  Heerlijk ontspannen tot soms onverwachte conclusies komen door de rake vragen die Heidi stelt. Met mooi verzorgde voeten, een positief gevoel én stof tot nadenken ga ik altijd weer naar buiten.

 • Marinella Pucci

  Few days ago, I had a reflexology coach treatment done by Heidi. It was a very positive and effective treatment which i immediately recommended to my close friends and now to those that are reading my review.
  Heidi is very professional and prepared person, she has been very emphatic and able to clarify doubt and questions. I went out with more insights and awareness of what a symptom explored by touching a specific point in your feet can tell and leave you to reflect and eventually act on.
  thanks Heidi and to my friend Isa who thought to give me the Voeten Coach coupon for my birthday. Really appreciated it.

   

  (vertaald door Google) Enkele dagen geleden kreeg ik een reflexologiecoachbehandeling door Heidi. Het was een zeer positieve en effectieve behandeling die ik onmiddellijk heb aanbevolen aan mijn goede vrienden en nu aan degenen die mijn recensie lezen.
  Heidi is een zeer professionele en voorbereide persoon, ze is zeer nadrukkelijk en in staat om twijfel en vragen op te helderen. Ik ging naar buiten met meer inzichten en bewustzijn van wat een symptoom dat is onderzocht door een specifiek punt in je voeten aan te raken, kan vertellen en je kan laten nadenken en uiteindelijk handelen.
  bedankt Heidi en mijn vriend Isa die me de Voeten Coach-coupon voor mijn verjaardag wilde geven. Echt op prijs gesteld.

 • Rens Heringa

  De boodschap van de voet massage is niet aan leeftijd gebonden - ook komen we bij een extra laag van inzicht door m’n dromen erbij te betrekken.

 • Frans Sachse

  Heidi gebruikt het inzicht verkregen via je voeten (op welke reflex punten doet het eventueel pijn in het hier en nu – waar staan organen emotioneel voor) om door te vragen op wat je zegt, dusdanig dat een bewustwordingsproces op gang komt. Haar aanpak is holistisch-flexibel, met andere woorden ze speelt in op wat je zelf aangeeft en bijbehorend niveau: voeding, emotioneel, of energetisch-spiritueel. De aanpak is zacht-liefdevol en gelijktijdig doeltreffend- to the point. Het proces is er één van terugkomen bij je eigen bron van liefde. De voetreflex massage bevordert de integratie. Houd tijd vrij na afloop voor de na-werking – bijvoorbeeld voor rust of even slapen.

 • Stefania Rastellino

  Ik heb hier een reflexology behandeling gehad met coaching daarbij. Heidi integreert haar kennis over lichaam en voeding met haar passie en talent om met mensen te verbinden. De gesprekken met haar zijn diepzinnig, haar insteek is gebaseerd op oosters georiënteerde wijsheid. Een verfrissende ervaring die rust met zich meebrengt voor zowel lichaam als geest. Ik raad het zeker aan.